HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 2,067 | Guests: 281 | Members: 2 


   Current Location: Forums new member   |   error 5 on xbox   |   Seagate Momentus XT   |   MY PROFILE -> MY GAMES now available on XBOX-HQ!   |   1.2 Board spitting Christmas lights   |   About to give up on chimp   |   HELP! replacement motherboard with XECUTER 2 BIOS   |   ALL ITEMS 20% OFF   |   Forum Search fixed + Other Improvements   |   My apresentasion.   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Microsoft
Xbox-Hq.Com :: View topic - SID 4.5 nknave issue
Xbox-Hq.Com Forum Index -> SoftMod Installer Deluxe Discussions
Post new topic Reply to topic    
 SID 4.5 nknave issue View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
str1d3r
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User

Xbox Version: 1,0
Modded: SID 4.5 n-knave

Joined: Jun 18, 2006
Posts: 16

Post Posted: Wed Jun 21, 2006 11:18 pm   
Post subject: SID 4.5 nknave issue
Reply with quote
 
I've installed and uninstalled SID 4.5 nknave a few times. I've also installed xbmc and moved files around and such, so I don't know what my file structure was when I first installed SID. I just installed SID again but it boots to the MS dash. Any ideas? Oh, I used a program that came with XBMC to change my default dash from evox to xbmc. 1) How can i get evox to run again? 2) How can I get XBMC to be my default dash without using a program to change it? For example, how would I modify the BIOS to reflect what I want?

Thanks very much for any help. Rolling Eyes


View user's profile Send private message
 
 
 
 
str1d3r
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User

Xbox Version: 1,0
Modded: SID 4.5 n-knave

Joined: Jun 18, 2006
Posts: 16

Post Posted: Thu Jun 22, 2006 12:14 am   
Post subject:
Reply with quote
 
And now it gives me error 21 whenever I try to run SID (from Splinter Cell, btw).
This is a tad frustrating.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Constant_Failure
Xbox-HQ Experienced
Xbox-HQ Experienced

Xbox Version: 1,0
Modded: SID 4.5 n-knave

Joined: Jun 15, 2006
Posts: 110

Post Posted: Thu Jun 22, 2006 12:54 am   
Post subject:
Reply with quote
 
If it can play burned dvds still, pop in SID 3.0 (The ISO disc), and reformat the drive, install the ms dash and do the softmod over again. That should fix it? I think.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
str1d3r
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User

Xbox Version: 1,0
Modded: SID 4.5 n-knave

Joined: Jun 18, 2006
Posts: 16

Post Posted: Thu Jun 22, 2006 5:54 am   
Post subject:
Reply with quote
 
1) I don't have a DVD burner. :p I could burn a CD of AID?
2) I can do everything else just fine, i only get 21 when I try to run SID from Splinter Cell.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
str1d3r
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User

Xbox Version: 1,0
Modded: SID 4.5 n-knave

Joined: Jun 18, 2006
Posts: 16

Post Posted: Thu Jun 22, 2006 6:02 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Okay, so I feel stupid and relieved. The error 21 was happening because I removed the SID installer from my xbox harddrive. Very Happy
Anyway, I still can't get evox to run.
Crying or Very sad


View user's profile Send private message
 
 
 
 
str1d3r
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User

Xbox Version: 1,0
Modded: SID 4.5 n-knave

Joined: Jun 18, 2006
Posts: 16

Post Posted: Thu Jun 22, 2006 6:58 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Can't anybody help?


View user's profile Send private message
 
 
 
 
str1d3r
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User

Xbox Version: 1,0
Modded: SID 4.5 n-knave

Joined: Jun 18, 2006
Posts: 16

Post Posted: Thu Jun 22, 2006 7:51 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Well, since nobody seems to want to help me, I'm going to back up my current C and E and replace them with the C and E provided in the AID using ftp (CD's not working). Stop me if I'm wrong.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
str1d3r
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User

Xbox Version: 1,0
Modded: SID 4.5 n-knave

Joined: Jun 18, 2006
Posts: 16

Post Posted: Thu Jun 22, 2006 9:47 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Update that nobody cares about:
I fixed it. Backed up "bad" C and E. Deleted. Copied C and E from AID disc to C and E on Xbox. Splinter Cell > SID > Backup EEPROM/MSdash > Install Single Boot Evox > Yay it works


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Greven
Xbox-Hq Genius

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xecuter 3 CE

Joined: Jan 19, 2006
Posts: 2755
Location: Calgary, Alberta, Canada

Post Posted: Thu Jun 22, 2006 10:15 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
K, the people that are here to help are not always available. I, for one, was sleeping. People are always glad to help, but we have lives that come first.

Its good to hear that you were able to fix it. Hopefully someone in the future can learn from your experiences, so thanks for posting the fix.

_________________

Hotswap|HDD Upgrade|X3 Guide


View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (2) / Guests Online (281)
Members Browsing
ufo1234, TyrellMcKe,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users

McAfee US