HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 6,788 | Guests: 481 | Members: 10 


   Current Location: Forums Where to Buy Modchips?   |   1.6 Powers up but immediately shuts down   |   New Game - Fursan al-Aqsa - Knights of al-Aqsa Mosque   |   Xenium OS v2.3.1 -Menu Password Set-Now Locked Out of Menu   |   Join us on DISCORD   |   Best place for XBox ROMS?   |   Xbox OG Phoenix Bios Loader metoo Debug   |   Xbox BIOS ID Display   |   ARCADE1UP-HQ.COM - Arcade1UP Modders   |   Devastation - Annihilate the Alien Race Check it out!!   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox One
Xbox-Hq.Com :: View topic - hdd upgrade with chimps not showing capacity
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Xbox DVD/CD Burning & Iso Extraction/Creation/Hard Drive Backups
Post new topic Reply to topic    
 hdd upgrade with chimps not showing capacity View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
x-box_guy
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User



Joined: Feb 06, 2010
Posts: 10

Post Posted: Sat Feb 06, 2010 11:27 pm   
Post subject: hdd upgrade with chimps not showing capacity
Reply with quote
 
hello all. i am seroiusly new here. i finally pulled off an upgrade with chimps so i thought. it boots up fine but still shows the same capacity that it had before. i put an 80 gb in and it doesnt seem to show up.HELP
max


View user's profile Send private message
 
 
 
 
wes213
Administrator
Administrator


Joined: Feb 04, 2007
Posts: 10519
Location: Harrisonburg V.A.

Post Posted: Sat Feb 06, 2010 11:34 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Chimp will only show the size of the hdd you cloned so you need to use xbox partitioner to get the rest to show up.

Or you can use the AID disk to do a one click softmod install and that should do the trick.


View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
 
 
 
 
x-box_guy
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User



Joined: Feb 06, 2010
Posts: 10

Post Posted: Sun Feb 07, 2010 3:45 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
ok. thanks for reply. i ran the installer right from the hdd. is that ok to do that. i just booted softmod menu and did an install again. it did not show up as far as the f partition after doing this.
i need to figure this out first, but i had a couple more questions. i might as well just continue in this thread.
how exactly do i ftp skins to work? also downloaded aeon and wanted to put that on but didnt know where to put it. i have been ftping stuff instead of making disks.

max


View user's profile Send private message
 
 
 
 
x-box_guy
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User



Joined: Feb 06, 2010
Posts: 10

Post Posted: Sun Feb 07, 2010 3:47 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
nevermind. figured it out. went to format menu and formatted f drive. duh. thanks again man.
max


View user's profile Send private message
 
 
 
 
x-box_guy
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User



Joined: Feb 06, 2010
Posts: 10

Post Posted: Tue Feb 09, 2010 4:32 am   
Post subject:
Reply with quote
 
just a quick question along the same lines of this thread. chimp ran fine on 3 xbox's that i done but i have a newer one i think it is a 1.6a and chimp does not want to load. i go to the xbe. file and then it tries, jumps about 3 times then screen goes green. is there any issues running this on newer versions?


max


View user's profile Send private message
 
 
 
 
wes213
Administrator
Administrator


Joined: Feb 04, 2007
Posts: 10519
Location: Harrisonburg V.A.

Post Posted: Tue Feb 09, 2010 5:42 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Yeah man with the 1.6 you need to telnet the box, try this guide: http://www.xbox-hq.com/html/xbox-tutorials-255.html


View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
 
 
 
 
x-box_guy
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User



Joined: Feb 06, 2010
Posts: 10

Post Posted: Tue Feb 16, 2010 3:44 am   
Post subject:
Reply with quote
 
hey when you telnet this to run chimps do i use a x over cable or regular?
thanks, max


View user's profile Send private message
 
 
 
 
wes213
Administrator
Administrator


Joined: Feb 04, 2007
Posts: 10519
Location: Harrisonburg V.A.

Post Posted: Tue Feb 16, 2010 3:33 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
If you plug the xbox right to the PC use the X over and if you plug to a router then both cables will work.


View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (10) / Guests Online (481)
Members Browsing
zuni09, ShavonneI0, PalmaLyke3, PenneyOjed, DarwinBide, MagaretSha, llacy254, SandraBown, ChristenWa, PhoebeW46,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users