HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 1,900 | Guests: 778 | Members: 12 


   Current Location: Forums C64-HQ.COM Expands Yet Again with Web Based C64 SID Player   |   Get the free XBOXONEHQ app for Android (2000+ Installs)   |   ARCADE1UP-HQ.COM - Arcade1UP Modders   |   Xbox USB FATX Formatter Beta Release   |   need some one to tell me how to do this here are images   |   Disc Drive - Samsung 605B   |   Newbie when it comes to making original xbox isos   |   Searching for the THC Original Auto Installer   |   Tsop flash a xbox and remove clock cap   |   Aladdin XT-4032 XBOX Modchips on Amazon   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - F: contents not visible
Xbox-Hq.Com Forum Index -> EasyBuy2000 ModChip Discussions (X-Chip)
Post new topic Reply to topic    
 F: contents not visible View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
jaham81
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Joined: May 18, 2005
Posts: 1

Post Posted: Mon Aug 29, 2005 1:54 pm   
Post subject: F: contents not visible
Reply with quote
 
I just recently had an Xchip go bad. I replaced with a brand new one. Everything works except the contents of my F: are not visible. F: drive is enabled however I am not sure if LBA is enabled (nor can I find where to enbale it if it is disabled), I am assuming it is since I can at least see my F:. I have v 1.1 xbox, 200Gb Maxtor drive, and the latest EVOX bios. Any ideas anyone? Idea


View user's profile Send private message
 
 
 
 
forahobby
Administrator
Administrator


Joined: May 22, 2003
Posts: 23606
Location: NSW, Australia

Post Posted: Mon Aug 29, 2005 4:43 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Quote:
Everything works except the contents of my F: are not visible. F: drive is enabled however I am not sure if LBA is enabled (nor can I find where to enbale it if it is disabled), I am assuming it is since I can at least see my F:. I have v 1.1 xbox, 200Gb Maxtor drive, and the latest EVOX bios. Any ideas anyone? Idea


More then likely you are using a bios on your XCHIP which does not support LARGER HDD's or something.. Apart from that you could try formatting your F:\ and G:\ drives again now you have the option enabled using the AID2.

But, really you would be best to check what bios you are running first to see if it supports larger hdd's.

l8r and hope that helps

FH
http://www.xbox-hq.com

_________________
HQ Network:
www.xbox-hq.com | www.xboxone-hq.com | www.360-hq.com | www.c64-hq.com


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
 
 
 
 
forahobby
Administrator
Administrator


Joined: May 22, 2003
Posts: 23606
Location: NSW, Australia

Post Posted: Sat Sep 03, 2005 6:59 am   
Post subject:
Reply with quote
 
MOVING TO X-CHIP FORUMS
_________________
HQ Network:
www.xbox-hq.com | www.xboxone-hq.com | www.360-hq.com | www.c64-hq.com


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (12) / Guests Online (778)
Members Browsing
ThatOneJerkass, HeavyMetal1974, MeridithLa, Thao40206, HeribertoA, Amber78P34, BettyGlenn, DoyleLash, MarcoBrein, ChauLimon, Della2281, Coleman46R,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users