HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 1,819 | Guests: 801 | Members: 6 


   Current Location: Forums Free Game Engine to develop games for XBOX360   |   Best place for XBox ROMS?   |   XBOXONE-HQ.COM just hit 25K on Twitter!   |   PS2 games that aren't on xbox?   |   Unable to run Slayers/install evox   |   XBOX-HQ T-Shirts, Hoodies, Mugs & More (Available Now)   |   The best new free XBOX ONE and XBOX ONE X games of 2019   |   Homebrew Xenium Modchip   |   Xbox 360-hq youtube channel now posting daily   |   List of Xbox One X Enhanced Games   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - fable question
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Xbox Gamers Chat
Post new topic Reply to topic    
 fable question View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
3weezE
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member

Xbox Version: 1.5 / 1.6b
Modded: Xecuter3 CE

Joined: Nov 04, 2004
Posts: 228
Location: driving a Mongoose!

Post Posted: Wed Feb 23, 2005 8:43 pm   
Post subject: fable question
Reply with quote
 
Is there a fix for this game? I just burned it to the hdd (although I've had it since its release) with dvd2xbox and it loops on the intro. Loops, meaning it plays the intro but when you press A expecting to go to the main menu, you're sent back to the initial intro (white screen guy with sword animation). That probably didn't make a whole lot of sense, but is there a hdd fix for Fable?
_________________
[XBOX v1.6b / Xecuter 3 CE / Western Digital Caviar SE 300GB HD / ATA166 IDE Cable / XCM Cystal Clear Case / Red Firework LED 80mm Fan / 12v Fan Mod / UnleashX Default Dash]
[Premium XBOX 360 Owner]


View user's profile Send private message
 
 
 
 
NoseDive911
V.I.P. Lifetime


Joined: Sep 30, 2004
Posts: 76
Location: Michigan

Post Posted: Wed Feb 23, 2005 9:29 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
I have had it copied to my hdd for about a month and have been playing the game without any problems.

My friend also has a xenium ice chip he is running the m8 bios and it also runs on his system.

You might just simply try deleting it and copy it over again. I know when i tried copying my disc it was pretty scratched up and it would freeze up during the intro and i had to borrow my friends disc

Hope you get it figured out

Nosedive

_________________
:_-=XBOX v1.0=-_:
Xecuter 3 (Pin Header Install)
X3 2913 BIOS
250GB Maxtor HDD (Comp USA Rules!)
EvoX 3935 Dashboard
Skin - Ghost In The Box (Blue)


View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger
 
 
 
 
3weezE
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member

Xbox Version: 1.5 / 1.6b
Modded: Xecuter3 CE

Joined: Nov 04, 2004
Posts: 228
Location: driving a Mongoose!

Post Posted: Wed Feb 23, 2005 9:40 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
k. maybe I'll rip it w/ UX, I've never used that feature on it just to see how it does.
_________________
[XBOX v1.6b / Xecuter 3 CE / Western Digital Caviar SE 300GB HD / ATA166 IDE Cable / XCM Cystal Clear Case / Red Firework LED 80mm Fan / 12v Fan Mod / UnleashX Default Dash]
[Premium XBOX 360 Owner]


View user's profile Send private message
 
 
 
 
3weezE
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member

Xbox Version: 1.5 / 1.6b
Modded: Xecuter3 CE

Joined: Nov 04, 2004
Posts: 228
Location: driving a Mongoose!

Post Posted: Sun Feb 27, 2005 8:41 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
well I did that (ripped w/ UX) and still no kudos. I think it's my bios M8plus16 screwing things up again (things meaning preventing games from functioning properly). I hate the m8plus16 Bios Sad but what other option to 1.6ers have?
_________________
[XBOX v1.6b / Xecuter 3 CE / Western Digital Caviar SE 300GB HD / ATA166 IDE Cable / XCM Cystal Clear Case / Red Firework LED 80mm Fan / 12v Fan Mod / UnleashX Default Dash]
[Premium XBOX 360 Owner]


View user's profile Send private message
 
 
 
 
psxking
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xenium ICE Installer

Joined: Jan 04, 2005
Posts: 23

Post Posted: Sun Feb 27, 2005 8:47 pm   
Post subject: Fable Riped To HDD
Reply with quote
 
I Backed Up mine to use on Hdd works fine and i used DVD2XBOX 6.3

but i did find out some really good news about some other ripper programs that take games off DVDs.

Some programs dont take all the files and or ones with errors they dont even tell you that the file / files were missed so that could be it as well

Try DVD2XBOX 6.3 link is on this website.

_________________
- Xbox v1.6
- OS 2.3.0
- Xenium ICE Installer
- Evox 3935
- Bios EvoX M8+
- Xenium ICE (5 Under, 2 Top, And PinHead)
- 200GB HDD Externally (No Xbox Live Files)
- Factory HDD Externally (Xbox Live Play)
- Edit Evox.ini Files added items to launch


View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
 
 
 
 
3weezE
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member

Xbox Version: 1.5 / 1.6b
Modded: Xecuter3 CE

Joined: Nov 04, 2004
Posts: 228
Location: driving a Mongoose!

Post Posted: Sun Feb 27, 2005 9:04 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
That (dvd2xbox v0.6.3) was what I tried the 1st time I ripped it to the HDD Wink . I had the same problem I described above; so I deleted it and tried again with UX. I could try pxHDD Loader 1.3 but I'm almost positive I'll still have the same problem... I think it's a Bios related issue. That's why I was like what other options do 1.6ers have besides the m8plus16 bios and is it worth switching?

:EDIT: wait I just saw you have a 1.6 xbox in your sig, what bios does your machine have? and did you successfully rip Fable and it doesn't have this problem mine has Confused ?

_________________
[XBOX v1.6b / Xecuter 3 CE / Western Digital Caviar SE 300GB HD / ATA166 IDE Cable / XCM Cystal Clear Case / Red Firework LED 80mm Fan / 12v Fan Mod / UnleashX Default Dash]
[Premium XBOX 360 Owner]


View user's profile Send private message
 
 
 
 
psxking
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xenium ICE Installer

Joined: Jan 04, 2005
Posts: 23

Post Posted: Sun Feb 27, 2005 9:19 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
I Used Evox M8 Plus

EvoX_M8_FC_06_Blue_256

_________________
- Xbox v1.6
- OS 2.3.0
- Xenium ICE Installer
- Evox 3935
- Bios EvoX M8+
- Xenium ICE (5 Under, 2 Top, And PinHead)
- 200GB HDD Externally (No Xbox Live Files)
- Factory HDD Externally (Xbox Live Play)
- Edit Evox.ini Files added items to launch


View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
 
 
 
 
3weezE
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member

Xbox Version: 1.5 / 1.6b
Modded: Xecuter3 CE

Joined: Nov 04, 2004
Posts: 228
Location: driving a Mongoose!

Post Posted: Sun Feb 27, 2005 9:33 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
what does FC_06_Blue mean? I know the 256 is size, srry I'm a newb with bioses.
_________________
[XBOX v1.6b / Xecuter 3 CE / Western Digital Caviar SE 300GB HD / ATA166 IDE Cable / XCM Cystal Clear Case / Red Firework LED 80mm Fan / 12v Fan Mod / UnleashX Default Dash]
[Premium XBOX 360 Owner]


View user's profile Send private message
 
 
 
 
psxking
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xenium ICE Installer

Joined: Jan 04, 2005
Posts: 23

Post Posted: Sun Feb 27, 2005 10:24 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
I know blue is blue background and other info is just file name they called it dont really know for sure much into detail about it i just know there is few M8 Plus bios
_________________
- Xbox v1.6
- OS 2.3.0
- Xenium ICE Installer
- Evox 3935
- Bios EvoX M8+
- Xenium ICE (5 Under, 2 Top, And PinHead)
- 200GB HDD Externally (No Xbox Live Files)
- Factory HDD Externally (Xbox Live Play)
- Edit Evox.ini Files added items to launch


View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
 
 
 
 
ReSpawNx6
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: V1.6
Modded: SmartXX v2.0

Joined: Nov 12, 2004
Posts: 77
Location: Alaska

Post Posted: Sun Feb 27, 2005 10:29 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
I have Fable copied to my 1.6 box with SmartXX v2 runing the Evox M8+16 bios. I also did a test copy to a 1.6 machine with softmod. For copying both of the games I used the 0.6.3 DVD2XBOX without a problem. If it's not the game disk you're using maybe it's the cache folders on the xbox. Have you tried clearing out the X,Y,Z folders?

ReSpawNx6


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (6) / Guests Online (801)
Members Browsing
BigJ, iva, WeleSlinarore, Wingnut, lie1995, udkultimate,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users