HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 1,988 | Guests: 808 | Members: 3 


   Current Location: Forums Free Game Engine to develop games for XBOX360   |   Best place for XBox ROMS?   |   XBOXONE-HQ.COM just hit 25K on Twitter!   |   PS2 games that aren't on xbox?   |   Unable to run Slayers/install evox   |   XBOX-HQ T-Shirts, Hoodies, Mugs & More (Available Now)   |   The best new free XBOX ONE and XBOX ONE X games of 2019   |   Homebrew Xenium Modchip   |   Xbox 360-hq youtube channel now posting daily   |   List of Xbox One X Enhanced Games   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - X-CHIP Loading Trouble
Xbox-Hq.Com Forum Index -> EasyBuy2000 ModChip Discussions (X-Chip)
Post new topic Reply to topic    
 X-CHIP Loading Trouble View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
corn
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Joined: Dec 07, 2004
Posts: 3

Post Posted: Wed Dec 08, 2004 1:47 am   
Post subject: X-CHIP Loading Trouble
Reply with quote
 
I obviosly have an x-chip...i flashed it a while ago and it worked...then on day it wouldnt turn on.

It loads up with the green LED...then 3 seconds it shuts down...the LED Turns off...Then 3 seconds later its on witht he Green LED...Then off and then on with a blinking red/yellow LED....the TV shows nothing the whole time.

Canb anyone help me out?

Thanks a mill in advance Very Happy


View user's profile Send private message
 
 
 
 
slick_j_2002
V.I.P. Lifetime



Joined: Oct 29, 2004
Posts: 273

Post Posted: Wed Dec 08, 2004 4:02 am   
Post subject:
Reply with quote
 
So it was working, and then it stopped?


Did you use a solderless install? If you did, the adapter probably slipped out of place and just needs to be popped back on.

If it's a solderfull install (???), then it could still be a hardware issue, like a wire falling out of its joint or somesuch. Can you boot to the MS dash?


View user's profile Send private message Send e-mail
 
 
 
 
schirmk
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Xbox Version: Xbox V1.0
Modded: Chameleon

Joined: Aug 09, 2003
Posts: 615
Location: Seattle, WA

Post Posted: Wed Dec 08, 2004 4:31 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Hey Corn, we need a little more info from ya mate. Like slick said is it a solderless mod or did you solder it in.

What did it do the first time and is it the same now? Can it boot to ms dash vs evox? Can it boot to a disk? What happens when you start the xbox by opening the dvd drive?

Just a handful of questions that can help us out in helping you out. Anything else you can htink of that would be of some help would be great.

_________________
XBOX v1.0:
Solderless Chameleon
Evox M7 Bios
160GB Maxtor HDD
EvoX 3921 Dashboard
Avaluanch Dashboard


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
 
 
 
 
corn
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: Xbox V1.0
Modded: Chameleon

Joined: Dec 07, 2004
Posts: 3

Post Posted: Wed Dec 08, 2004 11:44 am   
Post subject:
Reply with quote
 
I have a sloderless adapter for it. I tried boot with the disktray opener button and the same thing happened.

Like i said my screen is black the whole entire time.

I opened my xbox and took the modchip off of the solderless adapter, and tried to turn on the xbox...The xbox turned on and work fine as a unmodded xbox. I put the chip back on and it didnt work as before.

The first time i turned on the xbox, plugged it into my computer with a USB cord and flashed it with X-Control with x-chip Evox 2.5. I restarted my xbox and it workeed...then i put on slayers auto installer.


I tried using all different bios's to flash my xbox with and have used the backup one i made a lot also, but none of them seem to change the xbox.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
TheModGod
Xbox-Hq Legendary

Xbox Version: Xbox V1.0
Modded: Chameleon

Joined: Apr 18, 2004
Posts: 5303
Location: Greensburg PA

Post Posted: Thu Dec 09, 2004 4:24 am   
Post subject:
Reply with quote
 
It just sounds like the solderless adapter isn't tight or aligned properly.

If you truly think you have it installed okay, maybe your bios became corrupt?

It's hard to say, but I am leaning toward alignment issues.

TheModGod
----------------------
http://www.xbox-hq.com
http://www.themodgod.com

_________________
Good Deals: Death@Hand, funkydopenloven, StaticMind, Slamscaper, PorscheXboxter
Bad Deals: None Yet
Pending Deals: Vanguard


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
 
 
 
 
corn
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: Xbox V1.0
Modded: Chameleon

Joined: Dec 07, 2004
Posts: 3

Post Posted: Fri Dec 10, 2004 11:51 am   
Post subject:
Reply with quote
 
yep, thanks a lot...it was the alignment issue. I took everything out...and then put it all in harder. Noiw it works..Smile


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (3) / Guests Online (808)
Members Browsing
WeleSlinarore, lie1995, udkultimate,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users