HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 2,007 | Guests: 809 | Members: 13 


   Current Location: Forums New to the modding world!   |   Custom Modded Commodore 64 (C64) - Check it out!   |   XBOXONE-HQ.COM APP Out Now on Google Play!   |   Softmod Flash Drives   |   Dashboard problems   |   Xbox Winamp Skins   |   Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Gameplay hits 100k   |   New with modded Xbox!   |   screen split on games xbox original   |   X-Bit 1.5   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - Some emulators come up as static
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Xbox SoftMod Discussions
Post new topic Reply to topic    
 Some emulators come up as static View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
mkenyon2
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Joined: Feb 02, 2019
Posts: 7

Post Posted: Wed Apr 24, 2019 7:51 pm   
Post subject: Some emulators come up as static
Reply with quote
 
Hey folks, I've got a couple emulators working on my XBox using SID 5.12. But a couple come up like the attached picture. (This image is DesmumeX.)
I'm running the signal through a Pound XBox to HDMI cable/adapter into an HDMI TV.
I can hear sound/music, and it seems like the cursor moves around. I think it's just the signal. Anything I can do?
The XBox manufacture date is 12/15/2004
The SID installer file I downloaded was Softmod.Installer.Deluxe.v5.12.Final.Xbox-Hq.zip



20190424_151902.jpg
 Description:
DesmumeX screenshot
 Filesize:  1.64 MB
 Viewed:  52 Time(s)

20190424_151902.jpg




View user's profile Send private message
 
 
 
 
Xbmcmodsforxbox
Moderator
Moderator


Joined: Aug 13, 2018
Posts: 390
Location: United States

Post Posted: Wed Apr 24, 2019 10:22 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
maybe try just the regular a/v cable cause it might just be a funky cable
_________________
Gaming YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCrzwo9qpzCi20Ubq75UXJDg
Modding YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCPkPFFEMgoun_8mk_K0NNIA?view_as=subscriber


View user's profile Send private message Send e-mail
 
 
 
 
ArchAngle
V.I.P. Lifetime



Joined: Oct 03, 2014
Posts: 253

Post Posted: Wed Apr 24, 2019 11:25 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
^That or maybe supported resolution/regional issue.

I've just tried DesmumeX v0.87 on my AID installed chipped Xbox myself and it works fine at what must be the default 480i/p settings because I haven't touched anything.

There is not enough info provided as regards the settings. Unfortunately the options to change any of them are all on screen. There are settings INIs for three or four things but nothing helpful about what the mostly single digit entries actually means. But there is quite a bit of info in the Readme that should have accompanied the emu.

I'd try with a decent SD cable first and then swapping the Xbox temporarily to 480p only to see if that works if you are set up to use 720p or 1080i normally. The emu does support both the latter resolutions but when you're feeding it through a HDMI converter who knows what the result will be.


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (13) / Guests Online (809)
Members Browsing
OctaviaD40, dejavu4u2, stewielives, LaurenceG6, ClayMakutz, FredricCos, DeeIgnacio, PiperRuggi, EKOFISH, Rays, FelipePatr, GeorgiaAtc, TroyWick8,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users