HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 1,213 | Guests: 252 | Members: 1 


   Current Location: Forums Look this free videos   |   New Game - Fursan al-Aqsa - Knights of al-Aqsa Mosque   |   Where are the websites listing the files you can delete from   |   Hello everyone   |   Installing a new Dashboard on an Chip modded XBox   |   error 5 on xbox   |   HELP! replacement motherboard with XECUTER 2 BIOS   |   1.2 Board spitting Christmas lights   |   new member   |   Seagate Momentus XT   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - ConfigMagic won't load.
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Xbox SoftMod Discussions
Post new topic Reply to topic    
 ConfigMagic won't load. View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
SlickStretch
Xbox-HQ Member
Xbox-HQ Member


Joined: Nov 27, 2013
Posts: 71

Post Posted: Thu Feb 06, 2014 8:05 pm   
Post subject: ConfigMagic won't load.
Reply with quote
 
I soft-modded my xbox via hot-swapping the hdd. Then I installed ConfigMagic to back up my eeprom. When I try to start ConfigMagic, it says "Invalid Xbox version specified! Press A to exit."

What should I do?


View user's profile Send private message Send e-mail
 
 
 
 
KenM-64
V.I.P. Lifetime


Joined: Nov 06, 2013
Posts: 131

Post Posted: Sat Feb 08, 2014 2:36 am   
Post subject:
Reply with quote
 
This version of ConfigMagic 1.6 Final will work with all Xbox's
http://www.xbox-hq.com/html/downloads-cat9.html


View user's profile Send private message
 
 
 
 
SlickStretch
Xbox-HQ Member
Xbox-HQ Member


Joined: Nov 27, 2013
Posts: 71

Post Posted: Sat Feb 08, 2014 2:55 am   
Post subject:
Reply with quote
 
KenM-64 wrote:
This version of ConfigMagic 1.6 Final will work with all Xbox's
http://www.xbox-hq.com/html/downloads-cat9.html


That's the version I was using. I installed it from SPPV's Babylon installer disc. I don't know why it was giving me problems. I installed ConfigMagic from AID 4.53 and it works fine.


View user's profile Send private message Send e-mail
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (1) / Guests Online (252)
Members Browsing
lokibandito,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users

McAfee US