HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 3,812 | Guests: 426 | Members: 3 


   Current Location: Forums New Game - Fursan al-Aqsa - Knights of al-Aqsa Mosque   |   XBOX Softmodding FAQ   |   8BitDo wired controllers   |   Foxlink Model FTPS-0002 REV F power supply needed asap   |   My mission to open xbox-hq on Xbox classic. (Need help)   |   Xbox 720p Patches display in a tiny window   |   HDD Lock HELP!   |   Collection on steam   |   Kung Fu Chaos Sequel   |   I'm looking for a emulator and game roms.   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Get Xbox Game Pass Ultimate
Xbox-Hq.Com :: View topic - Oh nOoOO i KiLLED MY BOX!! -RiP- :(
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Newbie Central
Post new topic Reply to topic    
 Oh nOoOO i KiLLED MY BOX!! -RiP- :( View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
belly_fat
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Joined: Sep 23, 2009
Posts: 6

Post Posted: Mon Nov 16, 2009 11:43 pm   
Post subject: Oh nOoOO i KiLLED MY BOX!! -RiP- :(
Reply with quote
 
Hi guys i just tried to install a larger hardrive and proceeded to flash my duox2 GS modchip to the 5035+ bios on bank 0 and it froze halfway through before it finishing..now when i boot up it starts 3 times then frags..i thought oh no my box is dead! then i remembered it has a switch to boot 1..so i decided to switch to bank 1 and see if that still works and it does! phew im sweet i thought..then i decided ok il flash it so i can installing my 500gb hardrive..guess what dam installer disc froze on me again in the middle of flashing!! dont know why it froze on me when i used disc only yesterday to add apps?? now both banks are stuffed!! Can anyone help me or do i bury my beloved xbox Sad


View user's profile Send private message
 
 
 
 
dartht33bagger
Moderator
Moderator


Joined: Apr 17, 2007
Posts: 5408
Location: Oregon, USA

Post Posted: Tue Nov 17, 2009 4:56 am   
Post subject:
Reply with quote
 
You could always install a softmod and then boot up the xbox with the chip disconnected and boot to Evox. Then connect the chip and set it to the bank you want. Then use the bios flasher that comes in Evox and flash the chip.
_________________


View user's profile Send private message
 
 
 
 
belly_fat
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Joined: Sep 23, 2009
Posts: 6

Post Posted: Tue Nov 17, 2009 8:41 am   
Post subject:
Reply with quote
 
i killed it out of frustration brO! i accidently knocked one of the big resistors while i lost concentration trying to desolder the chip off because i mounted it directly onto the mobo lol dosent even boot up now cos it was one of the big ones..it turned into baby powder underneath it haha anyway i jus logged on to say thanks for the solution that woulda fixed it right up:) but alas my stupid judgement got the better of me so im using it as spare parts now..another lesson learnt the hard way as always lol cheers for the help anyway bro! Smile


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 


Get Xbox Game Pass Ultimate