HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 7,171 | Guests: 671 | Members: 1 


   Current Location: Forums New Game - Fursan al-Aqsa - Knights of al-Aqsa Mosque   |   Old Xbox boot but wont load games or MS Dashboard   |   New google drive   |   Which modchip is this?   |   Anyone here capable or interested in restarting XBConnect?   |   Error code 05   |   original xbox with 0 memory   |   Why cell damage is low with ratings   |   Xbox-Hq.Com VIP Member Testimonials   |   XBHD: A Full-Featured Original Xbox Adapter from EON Gaming,   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Get Xbox Game Pass Ultimate
Xbox-Hq.Com :: View topic - Softmod Not Working?? Help Please!
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Xbox SoftMod Discussions
Post new topic Reply to topic    
 Softmod Not Working?? Help Please! View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
BigXModder
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast



Joined: May 06, 2007
Posts: 20

Post Posted: Tue May 29, 2007 7:17 pm   
Post subject: Softmod Not Working?? Help Please!
Reply with quote
 
Ok i have modded 6 xbox so far... And i know what to do. But today i try modding an xbox and when i have to take the cd out and then start the system and when it says you have succesfully installed the softmod...but there is one more step. Then i do that step and then when i restart the xbox and only goes to the original ms dashboard. Am i doing something wrong?? I don't think i am. I have the latest dashboard and everything.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
LoneGoth
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: V1
Modded: SID; XBMC; EvoX

Joined: May 29, 2007
Posts: 4
Location: Missouri

Post Posted: Tue May 29, 2007 8:38 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Ok, im assuming you used the softmod method, correct me if im wrong.

You went through the entire process of transferring the game saves to the xbox HD, blah blah blah. Ran the programs (Game saves), rebooted after all that was installed, right?


You might try going into the memory and deleting the files and then reinstalling them. Pretty much going from scratch. Maybe something got corrupt in the transfer? Dont know if that is possible, but we are talking about a piece of M$ equipment.

Hope this helps =X


View user's profile Send private message Send e-mail
 
 
 
 
dartht33bagger
Moderator
Moderator


Joined: Apr 17, 2007
Posts: 5408
Location: Oregon, USA

Post Posted: Tue May 29, 2007 10:55 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Ya dont go in and start deleting stuff. If your clock needs to be reset it will go to the dash, or you didn't install it right. Make sure you have SID 5.01, and start the softmod installer up again. Uninstall the softmod and put them back on again, NEVER JUST GO RAMDOMLY DELETING FILES, thats just asking for trouble.
_________________


View user's profile Send private message
 
 
 
 
DJB
Administrator
Administrator


Joined: May 23, 2003
Posts: 4031
Location: NSW, Australia

Post Posted: Wed May 30, 2007 12:53 am   
Post subject: Re: Softmod Not Working?? Help Please!
Reply with quote
 
BigXModder wrote:
Ok i have modded 6 xbox so far... And i know what to do. But today i try modding an xbox and when i have to take the cd out and then start the system and when it says you have succesfully installed the softmod...but there is one more step. Then i do that step and then when i restart the xbox and only goes to the original ms dashboard. Am i doing something wrong?? I don't think i am. I have the latest dashboard and everything.


Sounds like SID 5.0 to me, grab SID 5.01 and try it again. Just make sure you the softmod is deleted properly first before re-applying.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Flaw
Xbox-HQ Member
Xbox-HQ Member

Xbox Version: v1.1 and v1.0
Modded: SmartXX 2

Joined: May 10, 2007
Posts: 83
Location: CA

Post Posted: Wed May 30, 2007 9:23 am   
Post subject:
Reply with quote
 
As DJB said, it may be the version is messed up and you should grab the latest version of SID, if that doesn't help many people seem to like v4.5 I think it is. Also, what KIND of softmod are you installing? Dual boot?

REMEMBER: 5.01 is the version fix. 5.0 is the bugged one!


View user's profile Send private message AIM Address
 
 
 
 
DJB
Administrator
Administrator


Joined: May 23, 2003
Posts: 4031
Location: NSW, Australia

Post Posted: Wed May 30, 2007 12:04 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Flaw wrote:
As DJB said, it may be the version is messed up and you should grab the latest version of SID, if that doesn't help many people seem to like v4.5 I think it is.


Yep, SID 4.5. I agree that this is a good version. It is basically what the SID 5 system was partially baesd on as well if you haven't noticed.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
dartht33bagger
Moderator
Moderator


Joined: Apr 17, 2007
Posts: 5408
Location: Oregon, USA

Post Posted: Wed May 30, 2007 11:19 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
My first softmod was done with SID 4 so that has a special place in my xbox modding lol Very Happy
_________________


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 


Get Xbox Game Pass Ultimate