HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 1,915 | Guests: 766 | Members: 4 


   Current Location: Forums had to survive a remove my computer disavow to creative sett   |   Move Over Amsterdam   |   Garbage With Gold   |   F:\Games Folder Contents Disappeared   |   THPS4 and other THPS games   |   Transfer using FTP   |   Return Of The UnleashX Live Update Feature   |   Screen Black Out Now And Then   |   How To Earn Money Using Your PC - Crypto Mining   |   Embedded Xbox Live Gamercards Removed   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - HD Cable problem
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Xbox Audio/Video Technical Discussions
Post new topic Reply to topic    
 HD Cable problem View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
Montauk198
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member


Joined: Sep 19, 2006
Posts: 419
Location: TX

Post Posted: Sat May 26, 2007 12:04 pm   
Post subject: HD Cable problem
Reply with quote
 
XB v1.6
UX softmod

I have the UX mod
SID Knave open tray retail closed tray Softmod setup

OPen Tray goes to Xbox live where the HD cable works fine, the screen looks clear..

Yet when I go into the softmod the screen gets distorted, scrolls horizontally....

I've tried having the hd cables in going to MS Dash and applying the 480P and also enabling it in ux but still the same result....


View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
 
 
 
 
forahobby
Administrator
Administrator


Joined: May 22, 2003
Posts: 23052
Location: NSW, Australia

Post Posted: Sun Jun 03, 2007 1:02 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Do you have a PAL or NTSC xbox?
Sounds like NTSC obviously as pal didnt support HD..

I have heard of a issue with HD using older softmods but not sure about this one.. Ill get djb to have a look at your specs and see what he thinks.

sorry i missed ya post bro, just found it lurking in the not replied area.

hobbs
http://www.xbox-hq.com

_________________
HQ Network - Xbox - Xbox 360 - Xbox One
Registered HQ Network users can access all of our websites using the one username and password.


View user's profile Send private message Send e-mail
 
 
 
 
Montauk198
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member


Joined: Sep 19, 2006
Posts: 419
Location: TX

Post Posted: Sun Jun 03, 2007 6:11 pm   
Post subject: hd cable problems
Reply with quote
 
XBOX V1.6 NTSC
SOFTMOD SID 5.1 OPEN RETAIL
UNLEASH X
40GB HDD


View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
 
 
 
 
groda_lotsapot
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: v1.6
Modded: SoftMod AID v3.10

Joined: Nov 19, 2006
Posts: 1
Location: Ontario, Canada

Post Posted: Sat Mar 08, 2008 1:02 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Similar issue here.
Xbox boot screen = fine
Xbox when it hits EvoX = Scrilling horizontally
Xbox booting with tray open (goes to network) = fine
Xbox booting to game (from turned off) = fine

My problem is that I was using just the standard composite AV cables that came with it for over a year now, and have recently purchased the Monster GameLink 400x Component Video cable.


View user's profile Send private message Visit poster's website
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
 

 Members Online (4) / Guests Online (766)
Members Browsing
Charlesmeace, ozzy, juanitokas, forahobby,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users