HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 2,107 | Guests: 334 | Members: 5 


   Current Location: Forums Xbox HDMI mod   |   I can deal with these spammers.   |   How do i use PBL?   |   TRUE MS DASH 2.0   |   XBMC4GAMERS crashes everytime because of this file   |   My Items for sale   |   Hitman Trilogy & Rainbow Six Extraction Join Game Pass   |   View 'Date Created' of Files & Folders FATX   |   im new here   |   New Game - Fursan al-Aqsa - Knights of al-Aqsa Mosque   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - install problem, error code 21
Xbox-Hq.Com Forum Index -> SoftMod Installer Deluxe Discussions
Post new topic Reply to topic    
 install problem, error code 21 View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
nserpa9248
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Joined: Apr 02, 2007
Posts: 6

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 8:39 pm   
Post subject: install problem, error code 21
Reply with quote
 
Hey guys, in the process of softmodding my xbox with SID 3.1
I am following the PDF instructions that came with the package..

I am backing up my C:/ drive and my eeprom...
then i am installing the softmod via NKpatcher
selecting single boot
loading dashboard from c:\evoxdash.ebe
then installing EvoX in C:\ drive
and selecting the PATCH MS dash option


When i re-boot my xbox
it gives me a "your xbox requires service" screen, with a error code of 21 on the top right hand of the screen.
I have removed the mod with SID3.1 and reset everything back..
and the xbox will act normal..

Tried re-doing the softmod, and it does the same thing.

my dashboard version WAS:
A:1.00.4034.01
D:1.00.4920.01


so i read up, ang got HALO 2
and updated the dash (by going to "xbox live") and now it reads
A:1.00.4920.01
D:1.00.5960.01
which is what ive seen is what i want for SID3.1

is there something i am doing wrong? incorrect order? etc.

FYI. im using the splinter cell exploit..


View user's profile Send private message
 
 
 
 
dangermouse
Moderator
Moderator


Joined: Jun 24, 2005
Posts: 972
Location: Tucson

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 8:50 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
You're steps are correct. As with any softmod install, make sure that only the gamesave exploits are on the hdd.

You may want to use SID 4.5
Besides being the most current, it's a much cleaner install.

Also, if you haven't already, download AID 3.10. That will have all the tools to manage your xbox.

_________________
Xenium Ice 2.3.1 OS
200gb Seagate HDD

|HOTSWAP|Upgrade HDD|


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
 
 
 
 
nserpa9248
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: v1.1
Modded: Xenium Ice OS v2.3.1

Joined: Apr 02, 2007
Posts: 6

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 9:15 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
dangermouse wrote:
You're steps are correct. As with any softmod install, make sure that only the gamesave exploits are on the hdd.

You may want to use SID 4.5
Besides being the most current, it's a much cleaner install.

Also, if you haven't already, download AID 3.10. That will have all the tools to manage your xbox.


so your saying to remove the other regular game saves onto my memory card?


View user's profile Send private message
 
 
 
 
dangermouse
Moderator
Moderator


Joined: Jun 24, 2005
Posts: 972
Location: Tucson

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 9:33 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Correct. What happens is that the exploit get thrown for a loop when there are other gamesaves (besides the ones used for the exploit) found.
_________________
Xenium Ice 2.3.1 OS
200gb Seagate HDD

|HOTSWAP|Upgrade HDD|


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
 
 
 
 
nserpa9248
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: v1.1
Modded: Xenium Ice OS v2.3.1

Joined: Apr 02, 2007
Posts: 6

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 9:36 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
ok.ill give that a shot..be back in a bit with updates..

thanks for the help!


View user's profile Send private message
 
 
 
 
nserpa9248
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: v1.1
Modded: Xenium Ice OS v2.3.1

Joined: Apr 02, 2007
Posts: 6

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 10:05 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
ok, tried re-doing it with only the SID3.1 and SC gamesave files on there...

Did the same thing.....

is it worth searching for the newer SID package..or is there something wrong??


View user's profile Send private message
 
 
 
 
dangermouse
Moderator
Moderator


Joined: Jun 24, 2005
Posts: 972
Location: Tucson

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 10:08 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Try installing the dash to the E: partition.

If that has the same results, try SID4.5

_________________
Xenium Ice 2.3.1 OS
200gb Seagate HDD

|HOTSWAP|Upgrade HDD|


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
 
 
 
 
nserpa9248
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: v1.1
Modded: Xenium Ice OS v2.3.1

Joined: Apr 02, 2007
Posts: 6

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 10:59 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
ok so i used version 4.5 and did the
install softmod
install evolutionx
single boot
(sytem installed)
(asked me to restart the system)
(system restarts)
(i get a window saying that i need to complete the install)
(i complete the install)
it re-starts the machine
now i am getting a screen saying that the system didnt find the .XBE in E:/ (where its looking by default)
and it asks me to install the dash from a backup, still doesnt do anything..

is there anyway to change how SID4.5 (NKnave edition) installs EvoX and make it install into E:/ so that the XBOX finds the .XBE when it looks for it??

Thanks guys!


View user's profile Send private message
 
 
 
 
S1L3NTA55A55IN
Xbox-HQ Experienced
Xbox-HQ Experienced


Joined: Jan 24, 2006
Posts: 125

Post Posted: Thu Apr 05, 2007 11:47 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
get the latest version of aid and read the manual that helped me alot with my mods.if you get error 21 just make a aid disc and pop it in you can reformat your hdd and remod it.


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (5) / Guests Online (334)
Members Browsing
udkultimate, oldtimer, mizael_x, admiraljoker, ArchAngle,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users

McAfee US