HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 2,031 | Guests: 782 | Members: 7 


   Current Location: Forums Free Game Engine to develop games for XBOX360   |   XBOX-HQ T-Shirts, Hoodies, Mugs & More (Available Now)   |   The best new free XBOX ONE and XBOX ONE X games of 2019   |   Homebrew Xenium Modchip   |   Xbox 360-hq youtube channel now posting daily   |   List of Xbox One X Enhanced Games   |   Get the free XBOXONEHQ app for Android (1000+ Installs)   |   Road to 7000 Subs - XBOXONE-HQ.COM (XONEHQ) on YouTube   |   Games Coming to Xbox Game Pass For Console in September   |   HALO Xbox One X 4K HDR Update Out Now (MCC)   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - 1.4 installed slayer evox auto 2.6 now a scrolling screen
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Newbie Central
Post new topic Reply to topic    
 1.4 installed slayer evox auto 2.6 now a scrolling screen View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
jjbanes
V.I.P. Lifetime



Joined: Mar 08, 2006
Posts: 11

Post Posted: Sat Mar 11, 2006 6:56 am   
Post subject: 1.4 installed slayer evox auto 2.6 now a scrolling screen
Reply with quote
 
i installed x3_3294 bios and then slayer evox 2.6 now i have a scrolling screen. don't know what to do next! please help a newbie. tyhanx need more beer!


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Greven
Xbox-Hq Genius

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xecuter 3 CE

Joined: Jan 19, 2006
Posts: 2755
Location: Calgary, Alberta, Canada

Post Posted: Sat Mar 11, 2006 6:59 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Check to make sure that you are using the right video for your TV(PAL vs NTSC). The other thing to check is if your using the HD video pack, make sure that you have it connected to a tv that will allow you to display 480p, 720p, or 1080i. If not, connect your composite cables, disable those options, and then replace the HD pack. I shouldn't have to say it, but make sure you turn it off before removing cables.
_________________

Hotswap|HDD Upgrade|X3 Guide


View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
 
 
 
 
jjbanes
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xecuter 3 CE

Joined: Mar 08, 2006
Posts: 11

Post Posted: Sat Mar 11, 2006 7:00 am   
Post subject:
Reply with quote
 
i am also getting a code 13


View user's profile Send private message
 
 
 
 
hellblazer55
V.I.P. Lifetime


Joined: Oct 03, 2005
Posts: 6381
Location: Canada

Post Posted: Sat Mar 11, 2006 7:12 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Try updating your M$ Retail Dashboard using the Auto Installer Deluxe v3.0
_________________


View user's profile Send private message
 
 
 
 
jjbanes
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xecuter 3 CE

Joined: Mar 08, 2006
Posts: 11

Post Posted: Sun Mar 12, 2006 6:05 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
i have aid in the drive. i can see a screen come up but it's scrolling too fast to read. the only thing i can figure is that evox partially loaded and messed up during. is there any way to go back to original and delete all the bios' that i tried. i put 3.0.3 back in and it still boots up to x3 3294. i tried the white red and yellow cable and also the coax cable. still scrolls with both. thanks for any help.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Greven
Xbox-Hq Genius

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xecuter 3 CE

Joined: Jan 19, 2006
Posts: 2755
Location: Calgary, Alberta, Canada

Post Posted: Sun Mar 12, 2006 7:43 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Are you using an HD pack?
Are you on an NTSC or a PAL tv?

_________________

Hotswap|HDD Upgrade|X3 Guide


View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
 
 
 
 
hellblazer55
V.I.P. Lifetime


Joined: Oct 03, 2005
Posts: 6381
Location: Canada

Post Posted: Sun Mar 12, 2006 7:48 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Sounds to me like you need to switch the video mode.
_________________


View user's profile Send private message
 
 
 
 
jjbanes
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xecuter 3 CE

Joined: Mar 08, 2006
Posts: 11

Post Posted: Mon Mar 13, 2006 12:13 am   
Post subject:
Reply with quote
 
i don't think i am using an hd pak. i can take the cord out of it and put it in my other xbox wich has evox2.5 and an xbit chip. the x3 chip was working fine until i loaded evox2.6 on it. now it powers up but scrolls. i can't even get the 3.0.1 bios to stop scrolling.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
hellblazer55
V.I.P. Lifetime


Joined: Oct 03, 2005
Posts: 6381
Location: Canada

Post Posted: Mon Mar 13, 2006 12:19 am   
Post subject:
Reply with quote
 
What tv are you using? HighDef or standard?
_________________


View user's profile Send private message
 
 
 
 
jjbanes
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xecuter 3 CE

Joined: Mar 08, 2006
Posts: 11

Post Posted: Mon Mar 13, 2006 12:43 am   
Post subject:
Reply with quote
 
standard tube type.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
hellblazer55
V.I.P. Lifetime


Joined: Oct 03, 2005
Posts: 6381
Location: Canada

Post Posted: Mon Mar 13, 2006 12:44 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Well by the sounds you xbox is trying to goto a higher resoultion than what the tv can handle
_________________


View user's profile Send private message
 
 
 
 
jjbanes
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xecuter 3 CE

Joined: Mar 08, 2006
Posts: 11

Post Posted: Mon Mar 13, 2006 12:49 am   
Post subject:
Reply with quote
 
is there any way to erase the bios that i put on there and start over? i unplugged the hard drive and still does the same thing. it must be stored in the x3 chip. need to figure out a way to go back to stock.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
hellblazer55
V.I.P. Lifetime


Joined: Oct 03, 2005
Posts: 6381
Location: Canada

Post Posted: Mon Mar 13, 2006 12:53 am   
Post subject:
Reply with quote
 
i belive you can ftp to it, you have to find a manual or tutorial on how to flash a X3 mod chip
_________________


View user's profile Send private message
 
 
 
 
kaovue
Xbox-HQ Member
Xbox-HQ Member

Xbox Version: Xbox V1.0
Modded: Softmodded

Joined: Jan 29, 2006
Posts: 68

Post Posted: Wed Mar 15, 2006 7:17 am   
Post subject:
Reply with quote
 
i've had that problem before...i think you may have somehow switched your video mode from NTSC to PAL....u'll need a Enigma Video Switch disc to change it back...do a search you should be able to find it...its also on your AID disc.....most regular TV's in the states use NTSC over seas they use PAL Very Happy


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (7) / Guests Online (782)
Members Browsing
WeleSlinarore, SungSigmon, cooman, MauriceRuz, PenelopeSh, ArchAngle, BigJ,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users