HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 2,399 | Guests: 804 | Members: 7 


   Current Location: Forums Compare all Xbox One Consoles   |   New Game - Fursan al-Aqsa - Knights of al-Aqsa Mosque   |   JOIN THE XBOX-HQ DISCORD CHAT (44 ONLINE)   |   Get the free XBOXONEHQ app for Android (2000+ Installs)   |   ARCADE1UP-HQ.COM - Arcade1UP Modders   |   1.6 Powers up but immediately shuts down   |   V.I.P Memberships Now Available   |   Should I Use A VPN When Streaming Movies Using Kodi Or Terra   |   Modded Arcade1UP Cabinet (First Attempt) - PICS   |   XBOX-HQ VIP FTP XBOX DOWNLOADS AVAILABLE 24/7   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - XBMC Installer 3.2 + Debug Installer Update
Xbox-Hq.Com Forum Index -> All Other Auto Installer Discussions
Post new topic Reply to topic    
 XBMC Installer 3.2 + Debug Installer Update View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
SPPV
V.I.P. Lifetime


Joined: Sep 13, 2010
Posts: 2644
Location: Kamloops BC Canada

Post Posted: Wed Sep 19, 2012 1:46 pm   
Post subject: XBMC Installer 3.2 + Debug Installer Update
Reply with quote
 
Ive got an update ready for XBMC Installer 3.2 that allows you to easily install the M$ XDK Launcher/Debug dash as an app in about 10 seconds with just a click. Simply download the update pack and extract the 7z file. You will see a folder called debug. Open it and replace the old XBMC Installer config with the on in the debug folder. Now put the debug folder into the XBMC Files folder. Use CXBOX-Tools to recreate the XISO and burn to disc.



Debug Update Download
http://www.mediafire.com/?t4bjevc37mcb49k


View user's profile Send private message
 
 
 
 
seriouslycgi1
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member


Joined: Jul 28, 2012
Posts: 363
Location: New Zealand

Post Posted: Tue Sep 25, 2012 8:40 am   
Post subject:
Reply with quote
 
it seemed to install fine with no errors but it just reboots when launched, do i need to disable shadowc?

i bet i do dont i?

yep i did,


View user's profile Send private message
 
 
 
 
SPPV
V.I.P. Lifetime


Joined: Sep 13, 2010
Posts: 2644
Location: Kamloops BC Canada

Post Posted: Tue Sep 25, 2012 12:46 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
It says right at the beginning of the video that this update doesnt work with shadow c Laughing


View user's profile Send private message
 
 
 
 
seriouslycgi1
Xbox-HQ Elite Member
Xbox-HQ Elite Member


Joined: Jul 28, 2012
Posts: 363
Location: New Zealand

Post Posted: Tue Sep 25, 2012 1:47 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
lol i shortcutted and skipped the vid cos i watched it over at tiz, sorry. i feel like a real dumbass now hahahah

thanks for this.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
SPPV
V.I.P. Lifetime


Joined: Sep 13, 2010
Posts: 2644
Location: Kamloops BC Canada

Post Posted: Wed Sep 26, 2012 2:24 am   
Post subject:
Reply with quote
 
No problem and keep your eyes peeled more updates coming down the pipe.

Pending Updates
1) Interface change
2) EEPROM backup straight from the disc instead of running it from the game save install file
3) Shadow C install
4) Soundtrack
5) Improved softmod install
7) More Apps


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Amiga1200
V.I.P. Lifetime


Joined: Jun 19, 2012
Posts: 461

Post Posted: Thu Sep 27, 2012 11:41 am   
Post subject:
Reply with quote
 
as i don't know my arse from elbow on debug/XDK.....i'll mod one of my stock 8g xbox's.....
thanks a lot for this....! Cool

_________________
to all my friends... farewell and all the best to future prosperity... and remember, be excellent to each other! Wink


View user's profile Send private message
 
 
 
 
SPPV
V.I.P. Lifetime


Joined: Sep 13, 2010
Posts: 2644
Location: Kamloops BC Canada

Post Posted: Thu Sep 27, 2012 8:48 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Updates have been completed and a full release is ready. Its easier for me and you due to all the changes I made to not release it as an update pack like I did with the Debug Installer update.

XBMC Installer 3.2.2


Changes include but not limited to:
New skin and interface
Shadow C softmod added
Eeprom backup added
Soundtrack added
Format C added
RE-DO Softmod fixed

It will be available at all my regular locations
My Private FTP.......Available
www.XBOX-Hq.com FTP......Available
Underground Gamer.......Torrent pending
MediaFire.......Available


Last edited by SPPV on Sun Sep 30, 2012 9:59 pm; edited 1 time in total


View user's profile Send private message
 
 
 
 
BoneCrusherII
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie

Xbox Version: 1.6 Crystal
Modded: UnLeashX/XBMC

Joined: Jul 31, 2012
Posts: 7
Location: Toronto

Post Posted: Sun Sep 30, 2012 2:08 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Hi SPPV:

I am testing out your latest installer 3.2.2., just became a VIP guinea pig ...

when I went to use EEPROM backup, I get:

ERROR: "Unable to launch "D:\Files\EEPROM\evox.xbe". File does not exists".

[proofread to: "File does not exist." {note grammar/punctuation}]

In your ISO for this directory ONLY contains evox.ini and "evoxdash.xbe"
I just extracted and renamed evox.xbe, place back into the iso and burn
another to test it out, or ...

better yet to edit the "\\config.xml" rather to look for "evoxdash.xbe" ?
for proper error handling services corect ??
- thus am now a vip guinea pig tester Razz

thot you should know pronto!
- tried a PM to you on here but unsure how well it functions here??


View user's profile Send private message
 
 
 
 
SPPV
V.I.P. Lifetime


Joined: Sep 13, 2010
Posts: 2644
Location: Kamloops BC Canada

Post Posted: Sun Sep 30, 2012 4:56 am   
Post subject:
Reply with quote
 
The name of the XBE file should not matter. Just like in my video test, Named evoxdash.xbe but looking for evox.xbe worked finr

More likely it somehow got hit with a path error when using the disc

Edit
I will try to replicate the error and see but I never got that error when writing or testing. Only one I saw was that if you have an F partition it would make the backup folder there rather than E, despite how the ini is written. Not sure why that is, but its the only error I saw with eeprom backup


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
 

 Members Online (7) / Guests Online (804)
Members Browsing
AustinShoc, DamonOdessa, AdeyRoxanne, MarcelaByr, WattDarcy, doa666, UnaVlaming,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users