HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 1,064 | Guests: 499 | Members: 7 


   Current Location: Forums Free Game Engine to develop games for XBOX360   |   XBOX-HQ T-Shirts, Hoodies, Mugs & More (Available Now)   |   The best new free XBOX ONE and XBOX ONE X games of 2019   |   Homebrew Xenium Modchip   |   Xbox 360-hq youtube channel now posting daily   |   List of Xbox One X Enhanced Games   |   Get the free XBOXONEHQ app for Android (1000+ Installs)   |   Road to 7000 Subs - XBOXONE-HQ.COM (XONEHQ) on YouTube   |   Games Coming to Xbox Game Pass For Console in September   |   HALO Xbox One X 4K HDR Update Out Now (MCC)   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - Trouble installing xdk on 1.6 xbox booting with pbl
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Learn to code Xbox
Post new topic Reply to topic    
 Trouble installing xdk on 1.6 xbox booting with pbl View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
jimbob3000
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Joined: Feb 02, 2006
Posts: 7

Post Posted: Tue Jul 04, 2006 4:40 pm   
Post subject: Trouble installing xdk on 1.6 xbox booting with pbl
Reply with quote
 
Here's what my drive looks like.

C: added xshell.xbe, data , images, media, sounds, xdksamples
E: added dashboard.xbx, xbdm.dll, devkit folder, tdata folder
E:/Apps/Pbl-lite/ normal boot.cfg 1kb , pbl default.xbe 29kb, readme, Xbios.bin from Adoubeur BFM Bios, evox M8plus_16.bin. I changed the boot.cfg so M8plus_16.bin was first, and Xbios.bin was my alternate.
E:/apps/ddash/ evox 3935 files

I hex edited the dashboard.xbx and pointed it to E:/apps/ddash/default.xbe

All my files were extracted from complex's 5849 xdk. My plan was to run pbl from my softmodded box, but when I run pbl it just goes to a black screen. Am I doing something wrong?

Okay I removed some #'s in the boot.cfg and it loads but I get an error code 21 now when I load xshell.xbe after loading pbl. Any help?


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
 

 Members Online (7) / Guests Online (499)
Members Browsing
WeleSlinarore, ozzy, herope045, DanielaCla, EdnaE53187, iva, forahobby,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users