HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 2,968 | Guests: 853 | Members: 10 


   Current Location: Forums Having trouble getting original XBox games to F Drive   |   help   |   Which modchip is this?   |   Help w/ NEStopia   |   C64-HQ.COM Expands Yet Again with Web Based C64 SID Player   |   Unable to run Slayers/install evox   |   Free Game Engine to develop games for XBOX360   |   OgX360 Internal use your xbox 360/xboxone controller on xbox   |   Error Message: Your Posts & New Posts   |   Avalaunch Skins   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Xbox-Hq.Com :: View topic - Auto-Installer Deluxe v2.11 FINAL Help
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Auto-Installer Deluxe Discussions
Post new topic Reply to topic  Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next  
 Auto-Installer Deluxe v2.11 FINAL Help View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
DJB
Administrator
Administrator


Joined: May 23, 2003
Posts: 4029
Location: NSW, Australia

Post Posted: Tue Aug 02, 2005 8:11 am   
Post subject: Auto-Installer Deluxe v2.11 FINAL Help
Reply with quote
 
Please post any questions you have here.

Remember always to try and do some reading of the both the manual and forum posts to answer any of the smaller questions...


Last edited by DJB on Wed Feb 01, 2006 11:23 am; edited 1 time in total


View user's profile Send private message
 
 
 
 
yoshie1
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xenium ICE White

Joined: Dec 26, 2004
Posts: 958
Location: Akron, Ohio

Post Posted: Sat Aug 06, 2005 5:02 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Hi....I previously used my aid 1.01 disc and it didn't work right while trying to install on my friends v1.4....It would install evox 3935 half way and get an error so I decided to download the new 2.11 yesterday to see if i could get the drive to stop getting errors. I burnt the disc and attempted to reformat and preprare the drive using aid2.11....That went fine, reinstalled the msdash, and then attempted to install 3935....However it doesn't move past 0% and errors on the evox.ini file then when I reboot I get error 21....Was I supposed to change something in the 2.11 iso or am I just doing something wrong. I had M8+ in it and I am going to go try to load the M8+ 137+ bios that came in the 2.11 folders....Hopefully I am just being a retard and over looked something but I read through some of the posts and didn't see people were having problems with 2.11....any suggestions on how to fix this would be greatly appreciated.....Thanks.
_________________
Xbox V1.6
Xenium ICE White
EvoX M8+ 16 137+
EvoX 3935
Maxtor 300GB



View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
 
 
 
 
yoshie1
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xenium ICE White

Joined: Dec 26, 2004
Posts: 958
Location: Akron, Ohio

Post Posted: Sat Aug 06, 2005 6:59 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
I somehow got the dash to work...or at least have some functionability becasuse it still didn't get past 0% when installing but I got the dash to work and copied a game using complex tools to double check to see if it would work....however, when i tried to go to xbmc I got a fatal error saying it couldnt find its backround or something like that and that a network cable was unplugged....I tried to install 3935 on my other 1.0 box I just got and the dash got stuck extracting at evox.ini again.....Do you have any clue why this is happening....could the download have been corrupt yesterday? Thanks.
_________________
Xbox V1.6
Xenium ICE White
EvoX M8+ 16 137+
EvoX 3935
Maxtor 300GB



View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
 
 
 
 
DJB
Administrator
Administrator


Joined: May 23, 2003
Posts: 4029
Location: NSW, Australia

Post Posted: Sat Aug 06, 2005 10:25 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Ok with XBMC, delete the old gamesave that a previous intall of XBMC could have left.

With the other problems, I'd say this might be caused by a bad burn onto the CD / DVD, as the files are not corrupted when I released it.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
yoshie1
V.I.P. Lifetime

Xbox Version: Xbox V1.6
Modded: Xenium ICE White

Joined: Dec 26, 2004
Posts: 958
Location: Akron, Ohio

Post Posted: Mon Aug 08, 2005 2:17 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Thank you for the reply DJB. I got everything working right now. I tried burning aid to cdrw again but kept getting the same error. I did not think it was my media because it was from the same batch of cds I used on my first xbox with aid1.0....however, I burnt it to a dvd and it worked flawlessly....instead of looking for the xbmc stuff I just reformated the hdd and went from there....I do have to admit man, that is one hell of program. I was so impressed with all of the added features from 1.0...Thanks again, heck I am so impressed I am going to go order a tshirt from forahobby now and you can bet when my year membership expires I'll be getting a lifetime one. Thanks again though!
_________________
Xbox V1.6
Xenium ICE White
EvoX M8+ 16 137+
EvoX 3935
Maxtor 300GB



View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
 
 
 
 
Memphissheik
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast


Joined: Aug 07, 2005
Posts: 22

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 1:03 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Hey guys...

this would actually be my first post on the forum...since I've been lurking and trying to soak up as much information on how to do this and get it right.
Truth is, I didn't grow a pair bold enough to get this done until I stumbled across this site.

At any rate, I've gotten the softmod installed, burned the ISO to CD-RW
and the disk boots up..fine..

but in the instructions that I printed..
it says that I should then go to the softmod section and install NK Patcher + MS Dash..

only problem is..I don't have an official softmod section..
is there something that I'm missing?

I see the other things that are selectable in the dash, just not that..

any help would be greatly appreciated.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
DJB
Administrator
Administrator


Joined: May 23, 2003
Posts: 4029
Location: NSW, Australia

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 6:19 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Memphissheik wrote:
Hey guys...

this would actually be my first post on the forum...since I've been lurking and trying to soak up as much information on how to do this and get it right.
Truth is, I didn't grow a pair bold enough to get this done until I stumbled across this site.

At any rate, I've gotten the softmod installed, burned the ISO to CD-RW
and the disk boots up..fine..

but in the instructions that I printed..
it says that I should then go to the softmod section and install NK Patcher + MS Dash..

only problem is..I don't have an official softmod section..
is there something that I'm missing?

I see the other things that are selectable in the dash, just not that..

any help would be greatly appreciated.


OK Firstly grab AID 2.11 Final which has all the current problems fixed with it. This should have the "Softmod Section" in the main menu (just like AID 2.0 does).


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Memphissheik
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast


Joined: Aug 07, 2005
Posts: 22

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 7:19 am   
Post subject:
Reply with quote
 
thanks for the fast reply.....DJB..



but that's the one I have right now...
I was trying to follow the directions that I got from the site....

everything seemed fine up until the "look for the softmod section"






I just wish I could take a shot of the dashboard so I could show you....what it looks like

again, any help would be appreciated


View user's profile Send private message
 
 
 
 
DJB
Administrator
Administrator


Joined: May 23, 2003
Posts: 4029
Location: NSW, Australia

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 7:28 am   
Post subject:
Reply with quote
 
The softmod section I'm talking about is on the AID CD-RW/DVD itself. You have to boot it in your xbox to access it.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Memphissheik
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast


Joined: Aug 07, 2005
Posts: 22

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 7:37 am   
Post subject:
Reply with quote
 
that's what I'm talkin' about as well
how do I get to it
I was thinking that it would be in the initial selectable....toggles once you boot the disk
but it's not

I just restored..to my original ms dash..and I'm gonna try it again....


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Memphissheik
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast


Joined: Aug 07, 2005
Posts: 22

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 7:45 am   
Post subject:
Reply with quote
 
ok..once the disk..boots..up..
I have

Launch DVD
Games
Applications
Emulators
System
File Explorer
MS Dashboard
Reboot
Shutdown

I'm looking on the disc....
and I don't see the install NK patcher + MS Dash...files..

I'm just feeling like there's something that I missed...


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Memphissheik
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast


Joined: Aug 07, 2005
Posts: 22

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 7:52 am   
Post subject:
Reply with quote
 
also..reading through your text..file....I'm wondering...
am I supposed to be hearing music?

maybe this disk isn't working


View user's profile Send private message
 
 
 
 
DJB
Administrator
Administrator


Joined: May 23, 2003
Posts: 4029
Location: NSW, Australia

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 9:09 am   
Post subject:
Reply with quote
 
Click on the Launch DVD with AID in the disc tray, that should start it.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Memphissheik
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast


Joined: Aug 07, 2005
Posts: 22

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 9:24 am   
Post subject:
Reply with quote
 
one sec..I think I may have burned it incorrectly..gonna give it one last try ..rather quickly..will be back to let you know


View user's profile Send private message
 
 
 
 
Memphissheik
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast


Joined: Aug 07, 2005
Posts: 22

Post Posted: Tue Aug 09, 2005 10:07 am   
Post subject:
Reply with quote
 
wow..ok...reading is fundamental..

everything is working now..
I didn't burn the disc properly..
I basically went through your excellent .pdf and downloaded that temp version of nero..because the one I currently had on my system kept fruitin' it up...
burned it at 4x speed..and bam....I'm in..
so far..so good..
thanks for the help ..I know I'm a little slow, but I just got off work..

I can't tell you how much better I feel now..that I actually got this accomplished...

I guess the next step will be a larger HD..
at any rate...thanks....now...I just gotta get into it by ftp..


you rock DJB


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next |
 All times are GMT | Page 1 of 6
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (10) / Guests Online (853)
Members Browsing
WeleSlinarore, ElizbethCu, DomenicRee, JocelynZik, KyleSlade7, MattyFnWooWoo, SarahLiger, bernstma, ElbaChu11, AntonyUsw,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users