HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 1,880 | Guests: 240 | Members: 1 


   Current Location: Forums XBOX-HQ VIP FTP XBOX DOWNLOADS AVAILABLE 24/7   |   Why cell damage is low with ratings   |   ROM Filename Length Issue   |   [Solved]: v1.0 OpenXenium Frag, Fresh install   |   Renaming Emulators in Menu   |   New Game - Fursan al-Aqsa - Knights of al-Aqsa Mosque   |   RetroArch vs. Individual Installers?   |   Best place for ROMs?   |   What's the best arcade emulator?   |   I have an XBOX v1.6 and it seems that the Softmods work   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Get Xbox Game Pass Ultimate
Xbox-Hq.Com :: View topic - X3CE chip xbox problem?
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Xbox Bios Discussions
Post new topic Reply to topic    
 X3CE chip xbox problem? View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
problemchild
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast


Joined: May 20, 2005
Posts: 26

Post Posted: Wed Apr 01, 2009 6:00 pm   
Post subject: X3CE chip xbox problem?
Reply with quote
 
What's going, I got my xbox modded by The Mod God years ago from this forum. I know he is inactive and has since retired but I thought I would come backl here to see if someone could help me with my problem. My xbox has been working great for years but has now stopped. I turn my xbox on it turns on and off twice then stays on but doesn't boot anything on the screen. I have an X3CE chip with the X3 control panel. I have looked through and tried to reflash the chip with X3 3294, from internet 192.168.0.99 and that didn't work. I am not sure what to do can ayone help?


View user's profile Send private message
 
 
 
 
wes213
Administrator
Administrator


Joined: Feb 04, 2007
Posts: 10519
Location: Harrisonburg V.A.

Post Posted: Wed Apr 01, 2009 11:37 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Sounds like the bank switch got changed, try to boot auto installer deluxe and use the BIOS flash tool to reflash it.


View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (1) / Guests Online (240)
Members Browsing
kaos_engr,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users

Pre-order Microsoft Flight Simulator