HQ NETWORK:   XBOX ONE |  XBOX 360 |  AIDELUXE HQ Network: 1,221 | Guests: 240 | Members: 4 


   Current Location: Forums AID 4.53   |   New Game - Fursan al-Aqsa - Knights of al-Aqsa Mosque   |   No Video Output   |   My mission to open xbox-hq on Xbox classic. (Need help)   |   Trying to Download The Xbox Music Mixer PC Tool   |   Winbond W49F020T   |   Evox MD5 and flashrom Hash codes   |   Xbox HDMI mod   |   XBOX flashing orange.   |   Xbox 1 slowly fading away, any newbies??   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials

Xbox Forums

Discuss all aspects of the original Xbox Console in our Interactive Xbox Forums..

Get Xbox Game Pass Ultimate
Xbox-Hq.Com :: View topic - im having problems with mk5
Xbox-Hq.Com Forum Index -> Newbie Central
Post new topic Reply to topic    
 im having problems with mk5 View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
adirb1
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User



Joined: Nov 10, 2004
Posts: 12

Post Posted: Wed Nov 10, 2004 5:27 pm   
Post subject: im having problems with mk5
Reply with quote
 
i got some problems with the new title mortal kombat 5
i downloaded it from eliteweb3
when its auto starting (=auto luanching) the screens looks
normal and then its get bigger and then comes back 2 the menu..

what do i need to do???



im new here Surprised
newest Very Happy


View user's profile Send private message
 
 
 
 
adirb1
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User



Joined: Nov 10, 2004
Posts: 12

Post Posted: Wed Nov 10, 2004 7:40 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Why do i have 2 beg

help me plz plzz help me.. Crying or Very sad

i need your help plzzzzzzzzz Crying or Very sad


View user's profile Send private message
 
 
 
 
forahobby
Administrator
Administrator


Joined: May 22, 2003
Posts: 23863
Location: NSW, Australia

Post Posted: Thu Nov 11, 2004 4:03 am   
Post subject:
Reply with quote
 
hi adirb1,

Sorry its taken awhile to get back to you mate but ive been very busy..
The problem you having is that the game needs to be patched.

You can download patch tools and patch data from here:
http://xbox-hq.com/html/downloads-cat23.html
(dont forget the sub-categories)

You will have to have the 'default.xbe' xbox file on your PC and use the patching too on it.. Then ftp the default.xbe back to your xbox and test..

hope that helps,

l8r

forahobby
http://www.xbox-hq.com

_________________
HQ Network:
www.xbox-hq.com | www.xboxone-hq.com | www.360-hq.com | www.c64-hq.com


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
 
 
 
 
adirb1
Xbox-HQ User
Xbox-HQ User



Joined: Nov 10, 2004
Posts: 12

Post Posted: Thu Nov 11, 2004 2:31 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Thanks ill try...
Smile
uhhmm
idont got ftp how can i patch it?should i burn it again?
and the programs that u gave in the link..
how do i use them to patch the defult.xbx

thanx in advanced ..
uhhmm do i need live xbox 2 have an ftp on my xbox?
can u guys give me a tutorial to how to install ftp?(or something like that)
(LINK to that page..)


View user's profile Send private message
 
 
 
 
forahobby
Administrator
Administrator


Joined: May 22, 2003
Posts: 23863
Location: NSW, Australia

Post Posted: Fri Nov 12, 2004 3:46 am   
Post subject: Patch Games Manually (ADRPatcher)
Reply with quote
 
Hi mate,

So do you still have the .ISO file you downloaded using bittorrent?
If you do i would suggest you do this.

HOW TO PATCH A DEFAULT.XBE FROM A .ISO FILE:
1. Use Quix to extract the .iso you downloaded onto your pc somewhere.
e.g. c:\gamename\
2. Once quix has finished go into that directory and check that all the files have been extracted correctly, especially the 'default.xbe'
3. Now make a copy of the default.xbe and place it somewhere that you know.
e.g. c:\tobepatched\default.xbe
4. Download ADR PATCHER from here:
http://xbox-hq.com/html/download-file-616.html&title=ADR%20Patcher%200.5%20-%20XBOX%20Media%20Check%20Fix

Download the ADR PATCH DATA from here:
http://xbox-hq.com/html/download-file-617.html&title=ADRXeero4-17-03-Patchdata.zip

You will have to extract both the .rar files using WINRAR and then just double click the 'adr_patcher.exe' file and it will start.

5. Open the patching program called 'ADR PATCHER'. (adr_patcher.exe)
6. Click on TOP LEFT 'load patches' button and browse to the folder where you extacted the ADR PATCHDATA.. Smile
7. Find the 'Patch.data' file in the ADR PATCHDATA folder and press ok.
8. ADR Patcher should then say '2 patches loaded' or something.
9. Look down a little to where it says 'filename'.. On the very right hand side of the filename click 'Browse' and find the 'default.xbe' you want to patch then select ok. e.g. c:\tobepatched\default.xbe
10. Now click 'Begin Search' and it will check and patch your default.xbe
11. It will tell you if it found things that needed to be patched..
12. Copy the newly patched 'default.xbe' back to the folder which you extracted the .iso file to in the first place..
e.g. c:\gamename\ (SEE STEP 1)
13. Start Quix and create a new iso
14. Point quix to the folder e.g. c:\gamename\ and then click 'CREATE ISO'..
15. It will then ask you what you would like your new .iso to be called and where to save it.. Just save it somewhere you will remember.
e.g. c:\patched-gamename.iso

hope that helps ya mate..

cheers,

forahobby
http://www.xbox-hq.com

_________________
HQ Network:
www.xbox-hq.com | www.xboxone-hq.com | www.360-hq.com | www.c64-hq.com


View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
|
 All times are GMT | Page 1 of 1
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 


Get Xbox Game Pass Ultimate