HQ NETWORK:  Xbox One | Xbox 360 | Auto Installer Deluxe | Web Games Arcade HQ Network: 1,609 | Guests: 612 | Members: 3


   Current Location: Forums Should XDK hackers bring back xbox live for softmodded xboxs   |   Original Xbox Softmod been years   |   Firefuckers X-disk 1.1 English-7 dashes/latest apps   |   Xmas Early   |   Looking for Flash drive with saves for sid   |   xbox-hq.com website: some footer button menu links broken   |   I mod 1.6a xboxes   |   1996 ASI case with original Xbox inside   |   Need help with FatX Formatter "No device has been found   |   Xbox original harddrive died   |   
  Home | Active Topics | CD/DVD Media | Downloads | Forums | Feedback | Games | HardDrives | Homebrew | My Profile | ModChips | Reviews | Search | SoftMods | Tutorials
Xbox Forums
Discuss all aspects of the Xbox Console in our Interactive Forums...
Xbox-Hq.Com :: View topic - Softmod Installer Deluxe v2.0 Help
Xbox-Hq.Com Forum Index -> SoftMod Installer Deluxe Discussions
Post new topic Reply to topic  Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
 Softmod Installer Deluxe v2.0 Help View previous topic :: View next topic  
 
 
 
 
disneyvilla
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast



Xbox Version: V1.0 160gb HDD
Modded: V1.1 80Gb HDD and Xbox 3

Joined: Mar 02, 2006
Posts: 24

Post Posted: Thu Apr 23, 2009 5:56 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Hi I have a UK Pal Xbox which i have already installed the softmod and installed a 160Gig hdd, Every works grreat.
Now i am trying to do the same on a USA Xbox NTSC, i have the softmod installer delux, but i cannot get AUF ( 007) to load the game,. I think i have the wrong version of the game as the serial number is 1448527.
I am struggling to get a version with serial number 1448517. Do you now if #1448507 would work,as i have found one of these? Alternativly is there anyway to get the NTSC Xbox to read a PAL version of AUF?

Thanks

Steve



DJB wrote:
Purity wrote:
I have the latest dashboard MS 5960 on my PC. I have already installed the softmod, can i now ftp the latest dashboard back over to the xbox? Obviously xboxdash.xbe already exists, so i can rename the MS 5960 to msdash.xbe. Will this work?


Nope, what you have to do is when you have FTP running between your xbox and pc, delete everything off c drive (yes even the softmod) and install ms dash 5960 there.

Once that is done, make a backup of your c drive, install the softmod, then run the ms 5960 patch.

It should all work for you Smile


View user's profile Send private message
 
 
 
 
dartht33bagger
Moderator
Moderator




Joined: Apr 17, 2007
Posts: 5405
Location: Oregon, USA

Post Posted: Fri Apr 24, 2009 3:02 am   
Post subject:
Reply with quote
 
PAL won't run on a stock NTSC xbox, it's not possible.

Please if your using SID 2.0 switch to SID 5.0, it's so much better and up to date.

_________________


View user's profile Send private message
 
 
 
 
disneyvilla
Xbox-HQ Enthusiast
Xbox-HQ Enthusiast



Xbox Version: V1.0 160gb HDD
Modded: V1.1 80Gb HDD and Xbox 3

Joined: Mar 02, 2006
Posts: 24

Post Posted: Fri Apr 24, 2009 5:06 pm   
Post subject:
Reply with quote
 
Am i right in thinking only certain version of AUF ( on NTSC) will work with the softmod.
I read on one of the tutorials AUF Srial #1448527 won't work, i didn't realise this when i bought it. But the earlier verson #1448517 does but i can't find one........ Do you know if AUF version #1448507 is OK, as i have found a copy of these.

Thanks

Steve


quote="dartht33bagger"]PAL won't run on a stock NTSC xbox, it's not possible.

Please if your using SID 2.0 switch to SID 5.0, it's so much better and up to date.[/quote]


View user's profile Send private message
 
 
 
 
BurningPlayd0h
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Xbox Version: V1.0 160gb HDD
Modded: V1.1 80Gb HDD and Xbox 3

Joined: May 17, 2010
Posts: 3

Post Posted: Thu May 20, 2010 1:17 am   
Post subject:
Reply with quote
 
I just tried using SID 4.0 to softmod my v1.6 and everything worked well except for the eeprom backup. I backed up my other files, but this doesn't seem to work. I click on the "backup eeprom" button and it asks me if I want to start Evox to backup the files; I click yes. Then the screen goes black and it sounds like both the HDD and Disk Drive stop. It never leaves this screen. I left it there for more than an hour hoping it was just taking forever to load. It hadn't changed at all. The eject button is orange the whole time.

Please help!

Edit: I used Platinum Hits Splinter Cell with a linker and SID 4 both from Action Replay's site and loaded onto a memory card.


View user's profile Send private message
 
 
 
 
happy12
Xbox-HQ Newbie
Xbox-HQ Newbie



Xbox Version: V1.0 160gb HDD
Modded: V1.1 80Gb HDD and Xbox 3

Joined: Jul 31, 2011
Posts: 2

Post Posted: Sun Jul 31, 2011 8:48 am   
Post subject:
Reply with quote
 
I believe I can do well, and refueling. Thank you for your help


Please Dont Spam Topics With Unrelated Material. Thank You

Edit by SPPV






microsoft office 2010|Office 2007|coach handbags


View user's profile Send private message
 
Display posts from previous:   
  Post new topic  
 
  Reply to topic  
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
 All times are GMT | Page 7 of 7
Jump to:  
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
 

 Members Online (3) / Guests Online (612)
Members Browsing
Bret18X362, piro, solomono,

Legend
Administrator  Moderator  VIP Member  Registered User  Banned Users